top of page

IMPLICA'T A L'ARTIGA COOP

LES COMISSIONS DE TREBALL DE l'artiga coop:

Convidem a totes les sòcies a formar part activa de l'Artiga Coop a través de les comissions de treball que fan viable el desenvolupament del projecte. Hi ha un espai dins l'Artiga per a cada una de nosaltres, troba el teu i fés possible el projecte!

Captura de pantalla 2020-09-17 a les 22.

DESCRIPCIÓ DE LES COMISSIONS:

🌱 Comissió de Transició Agroecològica: fomenta activitats en relació a la transició agroecològica i crea aliances amb grups de consum i productores de la comarca.
👁️  Comissió de Formació: escolta les necessitats de les sòcies i proposa formacions per adquirir aprenentatges en relació al propòsit i les estratègies de l'Artiga Coop.
📍 Comissió de Botiga i Administració: vetlla per la sostenibilitat econòmica de l'Artiga Coop, des de la recaptació de fons, a l'administració de les activitats econòmiques, d'infraestructura i gestió operativa.
💬 Comissió de Dinamització: genera moviment i crea sinergies entre totes les persones i entiats que són o volen ser part de l'Artiga Coop.
📣 Comissió de Comunicació: crea els materials i campanyes comunicatives que es necessiten per donar a conèixer l'Artiga cap enfora i també vetlla per una bona comunicació interna.
👣 Comissió de Sòcies: Vetlla perquè totes les s`coies puguin mantener el vincle amb la cooperativa, exercir el seus drets i asumir responsabilitats amb plenes garanties jurídiques, en un marc de confiança i cures mútues.

JA SAPS DE QUINA COMISSIÓ PARTICIPAR?

ESCRIU-NOS A: Hola@artigacoop.org

ALTRES Maneres de vincular-se a l'artiga coop:

L’Artiga Coop és una cooperativa de consumidores i usuàries, per tant, la principal forma de participació és com a sòcia consumidora. Ara bé, amb la finalitat d’assolir amb les millors condicions el nostre propòsit, establim altres maneres de vincular-se amb l’Artiga Coop SCCL. Així mateix contemplem diverses casuístiques en aquesta vinculació. Consulta aquí els altres vincles que pots establir amb l'Artiga.

Tens dubtes o preguntes? Consulta l'apartat de FAQ's o contacta'ns a hola@artigacoop.org

bottom of page