FAQ'S

Què significa ser sòcia de consum de l'Artiga Coop?

A l’Artiga hi trobem tot allò que necessitem gràcies a un compromís compartit. Com a cooperativistes ens avenim a un consum mensual mínim i a una participació acordada en les activitats pròpies de la cooperativa.

Quan podrem abastir-nos a l'Artiga?

Obrirem les portes de l'Artiga aquest hivern al barri Vell d'Olot! Mentrestant et convidem a fer-te sòcia.

Quins són els criteris de compra de l'Artiga?

Pots consultar els criteris de compra clicant aquí. L'objectiu dels criteris de compra és obtenir i valorar la informació necessària sobre tot el procès d'obtenció d'un producte, per decidir amb quines proveïdores i productores treballem. 

Què és un nucli de consum?

Per l'Artiga un nucli de consum és un grup de persones que conviuen de forma regular. Les persones que conviuen amb nosaltres, encara que no siguin sòcies, s’inscriuen al nostre Nucli de consum i es beneficien igualment de l’activitat de la cooperativa. El màxim de beneficiàries d'un Nucli de consum és de 5 persones adultes.

Per què hem de fer aportació de 
Capital Social?

És la manera de finançar la cooperativa.

Quin és el risc econòmic de ser sòcia de l'Artiga Coop?

La responsabilitat econòmica de la sòcia consumidora amb la cooperativa es limita a la seva aportació del capital social.

Si deixem de ser sòcies recuperarem l'aportació de Capital Social?

Als Estatuts Socials i a la Norma de Règim Intern s’estableix la part retornable del Capital Social, en funció de l’estat de finançament de la cooperativa i el que establim les mateixes sòcies.

Podem comprar a l'Artiga si no som sòcies?

L’Artiga vendrà productes a terceres persones no sòcies, amb unes condicions específiques i per facilitar la descoberta de la botiga.

Estas en disposició de contribuir a l’autofinançament de l'Artiga Coop?

Les aportacions voluntàries al capital social són sempre benvingudes. 

Què és l'Agroecologia?

Agroecologia vol abastar el conjunt de coneixements i experiències que tenen com a base i com a propòsit la sustentabilitat integral dels circuits de producció i consum d’aliments, això que anomenem sistemes agroalimentaris. T'ho seguim explicant aquí, clica!

Què és l'Economia Social i Solidària?

L'economia social solidaria és un enfocament ètic sobre els principis del desenvolupament econòmic, que dóna prioritat al benestar de les poblacions i del planeta per damunt dels beneficis i d’un desenvolupament cec.

T'ho seguim explicant aquí, clica!

Estic temporalment instal·lada a la Garrotxa, cal que em faci sòcia?

Sí! Justament una de les tipologies de sòcia contempla les sòcies temporals amb una durada de màxim 3 anys i una aportació única de capital social de 30€. Consulta tota la informació aquí

ContactE

hola@artigacoop.org

Ens trobaràs provisionalment a: 

Núria Social d'Olot

C/ del Carme, 8 

Olot

Subscriu-te al nostre butlletí per estar informada!

CC 2020 ArtigaCoop. 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now