Ser sòcia

Com puc ser sòcia de consum de l'Artiga Coop?

Com a sòcies consumidores financem la cooperativa amb una aportació inicial de 60€ al Capital Social (desemborsable en 6 mesos). Les persones que conviuen amb nosaltres, encara que no siguin sòcies, s’inscriuen al nostre Nucli de consum i es beneficien igualment de l’activitat de la cooperativa. El Nucli de consum pot estar format per un màxim de 5 beneficiàries adultes. Et convidem a descobrir l'Artiga Coop a través dels documents que ens defineixen i que trobaràs clicant aquí: Les bases de l'Artiga Coop.

Què significa ser sòcia de l'Artiga Coop?

A l’Artiga hi trobarem tot allò que necessitem gràcies a un compromís compartit. Com a cooperativistes ens avenim a un consum mensual mínim i a una participació acordada en les activitats pròpies de la cooperativa. Tenim en compte diversos graus i possibilitats d'implicació segons la situació de cada sòcia. Els compromisos compartits els establim al Manual de les Sòcies (en elaboració) i les relacions entre nosaltres als Estatuts Socials

Fes-te sòcia de l'Artiga Coop en dos passos:

Què implica ser sòcia de l'Artiga Coop?

Convidem a totes les sòcies a formar part activa de l'Artiga Coop en la mesura que es pugui. A l'Artiga som conscients dels diferents graus d'implicació que poden aportar les sòcies segons una gran diversitat de situacions.

 

Una opció d'implicació és a través de les comissions de treball que fan viable el desenvolupament del projecte.

És per això, que quan et fas sòcia et preguntem a quina comissió t'agradaria participar. Tot seguit te les expliquem, si en el moment de fer-te sòcia no tens clar a quina comissió et vols implicar, no et preocupis, l'equip de benvinguda t'acompanyarà, a l'Artiga hi ha un lloc per a cada una de nosaltres, troba el teu i fés possible el projecte!

🌱 Comissió de Transició Agroecològica: fomenta activitats en relació a la transició agroecològica i crea aliances amb grups de consum i productores de la comarca.


👁️  Comissió de Formació: escolta les necessitats de les sòcies i proposa formacions per adquirir aprenentatges en relació al propòsit i les estratègies de l'Artiga Coop.


📍 Comissió de Botiga i Administració: vetlla per la sostenibilitat econòmica de l'Artiga, des de la recaptació de fons, a l'administració de les activitats econòmiques, d'infraestructura i gestió operativa.


💬 Comissió de Dinamització: genera moviment i crea sinergies entre totes les persones i entiats que són o volen ser part de l'Artiga Coop.


📣 Comissió de Comunicació: crea els materials i campanyes comunicatives per donar a conèixer l'Artiga cap enfora i també vetlla per una bona comunicació interna.


👣 Comissió Societari: crea, revisa i vetlla pels documents impresincibles de l'Artiga Coop com són els Estatuts i el Manual de la Sòcia. 
 

Fes-te sòcia de l'Artiga Coop en dos passos:

Existeixen altres maneres de vincular-se a l'Artiga?

L’Artiga Coop és una cooperativa de consumidores i usuàries, per tant, la principal forma de participació és com a sòcia consumidora. Ara bé, amb la finalitat d’assolir amb les millors condicions el nostre propòsit, establim altres maneres de vincular-se amb l’Artiga Coop SCCL. Així mateix, contemplem diverses tipologies en aquesta vinculació. Consulta aquí els altres vincles que pots establir amb l'Artiga.

Tens dubtes? Consulta l'apartat de FAQ's o Contacta'ns!
ContactE

hola@artigacoop.org

Ens trobaràs provisionalment a: 

Núria Social d'Olot

C/ del Carme, 8 

Olot

Subscriu-te al nostre butlletí per estar informada!

  • Facebook

2020 ArtigaCoop. 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now