Ser sòcia

Com puc ser sòcia de consum de l'Artiga Coop?

Com a sòcies consumidores financem la cooperativa amb una aportació inicial de 60€ al Capital Social (desemborsable en 6 mesos). Les persones que conviuen amb nosaltres, encara que no siguin sòcies, s’inscriuen al nostre Nucli de consum i es beneficien igualment de l’activitat de la cooperativa. El Nucli de consum pot estar format per un màxim de 5 beneficiàries adultes.

Fes-te sòcia de l'Artiga Coop en dos passos:

Què implica ser sòcia de l'Artiga Coop?

A l’Artiga hi trobem tot allò que necessitem gràcies a un compromís compartit. Com a cooperativistes ens avenim a un consum mensual mínim i a una participació acordada en les activitats pròpies de la cooperativa. 

Els compromisos compartits els establim al Manual de les Sòcies (en elaboració) i les relacions entre nosaltres als Estatuts Socilals.

Existeixen altres maneres de vincular-se a l'Artiga?

L’Artiga Coop és una cooperativa de consumidores i usuàries, per tant, la principal forma de participació és com a sòcia consumidora. Ara bé, amb la finalitat d’assolir amb les millors condicions el nostre propòsit, establim altres maneres de vincular-se amb l’Artiga Coop SCCL. Així mateix, contemplem diverses tipologies en aquesta vinculació. Consulta aquí els altres vincles que pots establir amb l'Artiga.

Tens dubtes? Consulta l'apartat de FAQ's o Contacta'ns!
ContactE

hola@artigacoop.org

Ens trobaràs provisionalment a: 

Núria Social d'Olot

C/ del Carme, 8 

Olot

Subscriu-te al nostre butlletí per estar informada!

CC 2020 ArtigaCoop. 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now