top of page

L'artiga a punt!

HO HEM ACONSEGUIT, MOLTÍSSIMES GRÀCIES A LES MECENES!

Manteniu-vos informades a les nostres xarxes socials @artigacoop

casetesartiga.png

Amb aquest micromecenatge volem fer possible una part importantíssima d'adequació del local de l'Artiga Coop situat molt a prop de la Plaça del Carme, al barri vell d'Olot.

 

Volem fer una posada a punt des d'una mirada de preservació del patrimoni històric, de l'accessibilitat i la seguretat de les sòcies, així com amb l'obertura cap al barri que ens acull.

Per aquesta raó els objectius que ens marquem en aquest micromecenatge són poder fer front als costos de tres elements indispensables:

  • Instal·lar un muntacàrregues que permetrà la preservació del patrimoni històric del local on ens situem.

  • Adequar l'entrada de manera accessible que ens permetrà donar la benvinguda al local d'una manera 100% inclusiva.

  • Millores a la façana de l'edifici històric i únic en el que ens emplacem.

  • 🔥 I si superem el pressupost mínim necessari? El finançament anirà destinat a la ignifugació interior del local! I acabar de finançar les obres que hem esmentat anteriorment.

 

Estem a un barri únic i ens volem envellir i embellir amb ell!

GOTEO Recompenses (8).png

I LES RECOMPENSES? 

Quan et fas mecenes tries amb quina quantitat vols aportar al projecte, i a canvi reps una recompensa. Per aquest Goteo a l'Artiga hem preparat unes recompenses provinents de productores, artesanes i artistes locals. Tots els productes i experiències que trobareu a les recompenses tenen una traçabilitat que compleix amb els criteris de l'Artiga. 

bottom of page